Deardreams                  Kasvatamme shetlanninlammaskoiria kennelnimellä Deardreams, joka myönnettiin 30.11.2007. Deardreams -kennelnimen taustalla oli unelmana saada kennel, jossa kasvattaa kauniita, onnellisia ja hyvinvoivia koiria. Pentueet suunnitellaan harkitusti hyvistä ja terveistä vanhemmista. Kasvattajan peruskurssi on suoritettu v. 2007. Kuulumme Shetlanninlammaskoirat Ry:n ja Suomen Kennelliittoon.

Tavoitteenamme on kasvattaa rotumääritelmän mukaisia shelttejä, jotka ovat terveitä, hyvärakenteisia, hyväluonteisia, kauniisti liikkuvia sekä ilmeeltään suloisia. Sheltit soveltuvat hyvin monenlaiseen toimintaan, kuten esim. näyttelyihin, erilaisiin harrastuksiin, esim. agilityyn, tokoon, koiratanssiin sekä kotikoiraksi. Pentuja meille syntyy harvakseen ja pentuja teetettäessä on haaveena, kuten useimmilla muillakin kasvattajilla, että joukossa syntyisi se "tulevaisuuden tähti". Pentujen luonteissa on suuria eroja, eikä hiljainen pentu sovellu samanlaiseen paikkaan kuin vilkas ja rohkea. Ks. lisätietoa Pennut -sivulta.

Meillä ei ole erillisiä kenneltiloja, vaan koirat asuvat kodissamme perheenjäseninä. Pennut kasvavat perheemme parissa, niiden kanssa seurustellaan päivittäin, jolloin niistä tulee reippaita, aikuisiin ja lapsiin tottuneita iloisia ja rohkeita koiria. Kaikki koiramme ruokitaan hyvälaatuisilla ruoilla, jotka sisältävät kaikki tarpeelliset vitamiinit ja ravintoaineet, joita tarvitsevat sekä kasvavat pennut että aikuiset koirat. Meillä on vuosien kokemus erilaisista eläimistä ja lemmikkejä on ollut lapsuudesta saakka.Suomen Kennelliitto

Shetlanninlammaskoirat ry

KoiraNet Jalostustietojärjestelmä

Copyright © Deardreams - All rights reserved