Deardreams


Muistoissa


CHEVIAN COCONUT BOY "Sakke"

Chevian Coconut Boy

* 4.12.2007 - 19.3.2012 *

Sakke tuli pienenä pentuna mieheni luokse. Se oli aivan mahtava koira luonteeltaan, upean näköinen ja aina kaikkien ihmisten ja koirien kaveri, myös urosten. Pentujenkin kanssa se leikki hellästi. Sakke meni uuteen hyvään kotiin, jossa kuitenkin Saken elämä päättyi aivan liian aikaisin tapaturmaisesti... Karkureissun seurauksena Sakke jäi junan alle. Edellisenä iltana Sakke oli karannut ja sitä oli alettu heti etsiä tuloksetta. Aamulla etsintöjä jatkettiin ja havaintoja siitä oli vielä silloin, mutta Sakke-parka löydettiin liian myöhään... Sitä jäi suremaan monta ihmistä sekä koirakaveria.

-----------------------------------------------------------------------

DEARDREAMS KING OF HEARTS "Samppa"

Deardreams King Of Hearts

* 6.3.2009 - 1.8.2010 *

Samppa kasvattini, synnyit 7 pennun pentueeseen 4:nä pentuna. Uroksia oli 3 ja sinä olit niistä minun suosikkini, niin iloinen, rohkea ja reipas pieni pentu. Sait elää lyhyen elämäsi rakkaana perheenjäsenenä Jyväskylässä. Olit Hillan oma rakas koira ja perheeseen kuului myös kissoja. Elämäsi päättyi auton tönäisystä aiheutuneisiin vammoihin.

Sampan perheenäidin kertomaa: "Samppa oli aivan mielettömän ihana koira, niin sosiaalinen ja reipas ja ystävystyi kesälomalla koko suvun kanssa. Nyt on siis iso määrä ihmisiä suruissaan tämän onnettomuuden takia. Itsekin koen, että niin puhdasta rakkautta en ole ikinä kokenut, mitä Sampalta sain." Kiitos Samppa, ilahdutit niin monia iloisella persoonallasi. Nimesi mukaisesti sinulla on aina paikka sydämissämme!

-----------------------------------------------------------------------

PANDARELLAN ROMEO "Romeo"

Pandarellan Romeo

* 17.8.2005 - katosi 2.1.2010 *

Romeo katosi iltapissalla käynnin yhteydessä, 2.1.2010. Silloin oli paljon pakkasta, yli -30 astetta ja Romeon jälkiä ei näkynyt lainkaan, koska maa oli niin kovettunut pakkasessa. Jos se olisi mennyt metsään, olisi jäljet näkyneet, mutta seuratessa sinne johtavia jälkiä, ne tulivat aina takaisin, olivat meidän muiden koirien... Ilmeisesti Romeo meni tietä pitkin. Parin kolmen päivän kuluttua se nähtiin juoksemassa tien reunassa, mutta sitä tavoiteltaessa juoksi metsään. Sen jälkeen siitä ei ole kuultu mitään, valitettavasti. Etsimme sitä useiden viikkojen ajan tuloksetta.


Romeo oli mieheni oma koira ja tuli hänen luokseen jo pentuna. Romeo oli viisas ja osasi monenlaisia "temppuja" ja oli kuuliainen ja ystävällinen koira. Romeo oli alfauros, joten ei pitänyt toisista uroksista, mutta kaikkien ihmisten kanssa tuli hyvin toimeen, myös lasten. Kaipaamme sitä kovasti, emmäkä olisi halunneet menettää sitä niin nuorena. Olet aina meidän ajatuksissamme.


-----------------------------------------------------------------------

- Sepe -

Sepe

* 23.7.2009 - 7.9.2009 *

Sepe, pieni tähdenlentomme. Kiitos, kun olit hetken luonamme! Emme olisi sinua vielä laskeneet pois, mutta eläinlääkäri oli eri mieltä. Sinulla oli kitalakihalkio, jonka vuoksi kasvoit ja kehityit hitaasti. Siellä sinun on hyvä olla, etkä joudu kärsimään kivuista. Olit niin iloinen, leikkisä ja persoonallinen pentu! Kennelnimeksesi olisi tullut Deardreams Nevertheless Here, mutta sinua ei ehditty rekisteröidä. Rakastimme ja kaipaamme Sinua!

-----------------------------------------------------------------------

PEURAPIVON ANITTA "Nitta"

Peurapivon Anitta


* 16.3.1979 - 22.8.1988 *

Nitta oli ensimmäinen oma koirani, jonka sain 11-vuotiaana. Nitan myötä alkoi kiinnostus koiria ja koiraharrastusta kohtaan. Nitta oli rodultaan Shih Tzu ja se haettiin Seinäjoelta Peurapivon kennelistä. Nitta oli ihana seurakoira ja rakastimme sitä hyvin paljon. Nitta sairastui epilepsiaan ja jouduttiin sen vuoksi päästämään koirien taivaaseen jo 9-vuotiaana.


Copyright © Deardreams - All rights reserved